Driven by Health – Onze wereld gevaccineerd (NED)

Dinsdag, 2 maart 2021 | 20:00u – 21:30u | Gratis

‘Driven by Health’ is een seminariereeks over de toekomst van de gezondheidszorg. Het is een gezamenlijk initiatief van Leuven MindGate, Health House, KU Leuven en UZ Leuven. In ons eerste panelgesprek kijken we met topsprekers naar het ‘nieuwe normaal’ na vaccinatie.

‘Driven by Health’ wil een podium bieden aan inspirerende sprekers met verrijkende inzichten op vlak van innovatie in de gezondheidszorg.

In een eerste online live panelgesprek kijken we met dit toppanel naar ‘het nieuwe normaal’ na vaccinatie…

  • Prof. Johan Neyts, viroloog KU Leuven
  • Prof. Marc Van Ranst, viroloog UZ Leuven
  • Prof. Geert Meyfroidt, intensivist UZ Leuven
  • Karine Moykens, secretaris-generaal dept. Welzijn, Volksgezondheid en Gezin
  • Karel Van De Sompel, CEO Pfizer Belgium

Een jaar na de uitbraak van het coronavirus wacht de wereld vol ongeduld op vaccinatie. Covid-19 heeft de globale maatschappij al veel te lang in haar greep, en iedereen kijkt uit naar het moment waarop het leven weer ‘normaal’ zal kunnen verlopen.

Toch kunnen we er niet omheen dat onze wereld veranderd is door de gebeurtenissen van 2020. De medische sector bewees eens te meer haar waarde, maar daarnaast zijn er ook heel wat vraagtekens te plaatsen bij hoe de realiteit wordt ingehaald dezer dagen.

Wat is dat ‘nieuwe normaal’ waar we zo veel over horen? Is vaccinatie wel degelijk een goede optie nu de vele virusvarianten welig circuleren? Vervult de farmaceutische industrie werkelijk een heldenrol? Zijn deze nieuwe vaccins wel helemaal betrouwbaar, want… waarom kan alles ineens wél veel sneller vooruitgaan? En welke impact heeft deze crisis gehad op de volledige gezondheidszorgketen?

Bent u benieuwd naar de nieuwe inzichten en perspectieven inzake “nieuwe normaal”?

Neem dan zeker gratis deel aan dit online live panelgesprek op dinsdag 2 maart 2021 van 20:00u – 21:30u

Alle praktische info over het volgen van deze livestream volgen na uw registratie.

Registreer je hier voor dit gratis panelgesprek